El Camp de Tarragona registra 11 noves víctimes per la COVID-19

És una de les xifres més altes de les darreres setmanes, tot i que la pressió als hospitals disminueix

Per . Actualitzat el

Dia nergre al Camp de Tarragona, que viu un repunt important de víctimes amb onze defuncions durant les darreres 24 hores. Segons informa el Departament de Salut, es tractava de set eren casos que havien donat positiu a la prova mentre que els altres quatre presentaven simptomatologia i s’havien considerat com a sospitosos de tenir la COVID-19. Dos d’aquests casos sospitosos pertanyien a residències de gent gran. D’aquesta manera la regió sanitària suma ja 353 defuncions.

Una jornada de nou marcada, també, per l’augment de casos, especialment els sospitosos, que ha crescut en 599 en les últimes 24 hores. Ho recordem, es tracta de malalts que no han passat cap test ràpid ni PCR però que pels símptomes que presenten se’ls considera inicialment persones amb la covid. Els positius confirmats han pujat en 24 i ja són més de 1.800 al conjunt del Camp de Tarragona.

En canvi, les coses segueixen millorant als hospitals, amb menys pressió cada dia que passa. A hores d’ara hi ha 108 persones ingressades, 8 menys. En les últimes hores s’han donat 25 altes mèdiques.

Terres de l’Ebre, en canvi, no n’ha registrat cap i es queda en les 42 del dia anterior.