Tres morts per segons dia consecutiu al Camp de Tarragona

Baixen el nombre d’ingressats per la Covid-19 als centres sanitaris

Per . Actualitzat el

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona registra per segon dia consecutiu tres morts a causa de la Covid-19 que xifren el nombre total de defuncions al territori des de l’inici de la pandèmia en 342. D’aquest total, 92 han tingut lloc en residències de gent gran en una de les quals s’h produït una de les tres víctimes esmentades (la tercer víctima consecutiva).

Segueix creixent de manera molt important el nombre de positius sospitosos amb 498 més si es compara amb el dia anterior. També pugen els confirmats via test ràpid o PCR però només en 11 persones.

Els hospitals són els que aporten les dades més esperançadores. 13 persones han abandonat els centres sanitaris del Camp de Tarragona en les últimes 24h i el nombre d’altes mèdiques ja és de 828 en total. Hores d’ara hi ha 116 pacients ingressats per coronavirus i 21 a l’UCI.

A Terres de l’Ebre fa dies que la situació no canvia gaire i suma un nou dia sense cap defunció per Covid-19.