Salou convoca un concurs fotogràfic on la gent rememori vacances viscudes en anys anteriors

Les persones interessades podran iniciar la seva participació aquest dijous, dia 7 de maig

Per . Actualitzat el

El Patronat Municipal de Turisme de Salou convocarà, aquest dijous, dia 7 de maig, un concurs fotogràfic a les seves xarxes socials “Visitsalou” per tal que les persones puguin rememorar les vacances que han gaudit a la capital del turisme de la Costa Daurada, en anys anteriors.

Així, les persones interessades podran iniciar la seva participació a partir d’aquest mateix dijous, a les 10.30 h del matí, i veure el tret de sortida a Facebook @visitsalouofficial

Hauran de publicar fotografies de les seves vacances d’altres anys a la població capturades per ells mateixos, a la publicació de Facebook.

La data límit per publicar imatges serà el proper dijous, 14 de maig, a mitjanit.

El premi per al guanyador / a serà una experiència gastronòmica, un dinar o sopar en un restaurant de la població, i serà anunciat a @visitsalou el proper divendres, 15 de maig, al matí. El jurat que escollirà la fotografia guanyadora estarà format per tècnics del Patronat de Turisme.

Segons l’alcalde i president de l’entitat, Pere Granados, “es tracta d’una idea senzilla que ens pot aportar molt bones imatges de la nostra destinació, de moments familiars, de platja, d’oci, de vivències i records que es poden rememorar i compartir”. Pel batlle, “estem en un moment en què transmetre confiança i il·lusió per la nostra destinació és molt important, i les eines creatives que tenim al nostre abast són infinites, com les xarxes socials, per exemple, que permeten la interacció i la participació de tota la població i dels nostres visitants, que esperem que puguin tornar a Salou molt aviat per gaudir de les nostres platges i de la nostra hospitalitat, amb seguretat”.

Les bases pel concurs fotogràfic són les següents:

– Cada usuari / ària pot compartir només 1 fotografia de les seves vacances a Salou.

– Les imatges hauran de tenir una qualitat mínima i mostrar qualsevol punt de Salou.

– La organització del sorteig es reserva el dret de cancel·lar el concurs davant qualsevol irregularitat.

– El guanyador / a té un màxim de 5 dies per confirmar el premi.

Accions de promoció

Cal dir que el Patronat de Municipal de Turisme de Salou treballa, en aquests moments, en la promoció a nivell online. Entre d’altres accions, actualment, s’està promovent el vídeo “Salou t’espera”, en diferents radis geogràfics de Catalunya i de la península.

En aquest sentit, al blog de Visitsalou, a partir d’ahir dimarts, es duu a terme la promoció del municipi com una destinació sostenible a la vora del mar, amb les seves platges, miradors i el Camí de Ronda. D’aquesta manera es posa en valor el treball importantíssim de recuperació mediambiental del litoral de Salou, que ofereix uns paisatges de gran bellesa i atractiu, per gaudir de la natura i fer turisme saludable. Aquest post es pot consultar al blog: http://blog.visitsalou.eu/salou-una-destinacio-sostenible-a-la-vora-del-mediterrani/

D’altra banda, Visitsalou ha incorporat, recentment, alguns hashtags a la seva llista d’etiquetes habituals, com són: #hoestemaconseguint #loestamosconsiguiendo.

Els hashtags que el Patronat de Turisme utilitza, habitualment, són: #SalouFromhome #HoEstemAconseguint #VisitSalouLater #JoEmQuedoACasa #LoveSalou #LiveSalou #SalouLovers #Salou365 #Salou #VisitSalou #turisme #turismo #tourism #tourisme #travel #destination #family #holidays #costa #platja #playa #beach #CostaDaurada #CatalunyaExperience #Салоу i #КостаДорадa