Les llars d’infants municipals ofereixen visites virtuals

Les famílies interessades en rebre informació es poden posar en contacte amb les direccions dels centres per correu electrònic

Per . Actualitzat el

Les llars d’infants municipals Francesc Blanch i Hort de Pau d’Altafulla havien de celebrar aquests dies les habituals jornades de portes obertes per explicar el projecte educatiu d’ambdós centres, però la pandèmia pel coronavirus va provocar la suspensió d’aquestes activitats obertes a les famílies.

Arran d’això, des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament conjuntament amb les direccions de les dues escoles bressol, s’ha organitzat des dels seus blocs una visita virtual i presentació del projecte educatiu.

Tal com ha explicat la regidora d’Educació, Gemma Maymó, “no hi ha data per a la preinscripció i s’informarà properament d’acord amb les indicacions i els terminis quue marqui el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya”. Tot i això, l’edil ha avançat que “s’està valorant l’organització d’unes portes obertes a les famílies respectant les indicacions sanitàries i mesures de seguretat quan es pugui accedir als centres educatius”.

Malgrat això, les direccions de les dues llars d’infants ja s’han posat en contacte amb les famílies ja usuàries de les escoles per a la confirmació de plaça de cara al curs vinent via formulari.

Per a qualsevol dubte, les famílies es poden posar en contacte amb les direccions d’ambdós centres als correus electrònics llardinfantsfblanch@gmail.com i hortdepau@hotmail.com.

Blocs de les llars d’infants Francesc Blanch i Hort de Pau.