Lleuger increment de morts en les darreres hores

El territori suma tres noves víctimes a causa de la Covid-19

Per . Actualitzat el

Després d’un cap de setmana sense cap mort per coronavirus i una defunció el dilluns, aquest dimarts es va tancar amb tres morts al Camp de Tarragona, segons dades fetes públiques pel Departament de Salut. Amb aquestes tres persones a ha estat 339 les que han mort al territori a causa de la Covid-19, 91 d’aquestes en residències.

Nova jornada on es produeix un increment molt important dels casos sospitosos de coronavirus, uns 530 en les últimes 24 hores. Es tracta de persones a qui se’ls ha diagnosticat la malaltia però sense haver passat per test ràpid o PCR. Els positius confirmats per aquestes vies també han crescut en 13 respecte el darrer balanç.

Les dades més positives segueixen arribant des dels hospitals del territori, que veuen reduïda la pressió dia a dia. Respecte la jornada anterior hi ha 7 ingressats menys, i 4 que han sortit de l’UCI. A més, s’han donat 14 altes hospitalàries.

A Terres de l’Ebre no se n’ha registrat cap de nova i la xifra es queda per tant en les 42 acumulades que ja teníem el dia anterior.