La URV obre les portes a futurs estudiants

Farà jornada de portes obertes virtual els dies 7, 8 i 9 de maig

Per . Actualitzat el

La URV obre les portes perquè els futurs estudiants coneguin l’oferta de graus, màsters i doctorats, les sortides laborals, les beques, els programes de mobilitat i els serveis que tindran al seu abast. També poden informar-se sobre les dates i com fer la preinscripció universitària. Es pot fer de manera virtual al web urv.cat/acasa els dies 7, 8 i 9 de maig.

La situació de confinament i distanciament social no permet celebrar les jornades presencials previstes. No obstant això, els futurs estudiants poden conèixer els ensenyaments amb les presentacions dels responsables i resoldre els dubtes sobre el seu futur de primera mà a través de la visita virtual a la URV. Durant els dies 7, 8 i 9 de maig poden fer un recorregut per les diferents facultats i escoles i posar-se en contacte amb el professorat dels graus i màsters i amb els investigadors dels diferents programes de doctorat, que atendran personalment els visitants a través d’un xat.

Els estudiants també tenen al seu abast els orientadors de l’Oficina de l’Estudiant, que els poden assessorar sobre les convocatòries de beques, els programes de mobilitat, les borses de treball i d’habitatge, i els informarà de les dates clau de la preinscripció i les vies d’accés als graus i màsters. A més d’aquesta informació pràctica, els futurs estudiants poden conèixer l’oferta de serveis i les activitats d’extensió universitària (esportives, culturals i de cooperació).

A diferència de les jornades presencials, aquesta cita s’adreça tant als estudiants de secundària que accediran a la universitat el curs vinent, com als universitaris que es plantegen continuar la seva formació en acabar el grau, com als que volen optar per seguir la carrera acadèmica i fer un doctorat.

Per accedir a les portes obertes virtuals cal inscriure’s a través del web urv.cat/acasa. Una vegada acabin les portes obertes, aquest web seguirà operatiu perquè els futurs estudiants accedeixin a l’oferta de grau i màster, demanin cita amb els orientadors i resolguin dubtes i consultes.