Un mort en les últimes 24 hores trenca la ratxa de dos dies sense víctimes al Camp de Tarragona

El nombre de persones ingressades s’eleva a les 135

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut ha informat que hi ha hagut una mort a causa del coronavirus al Camp de Tarragona en les darreres 24 hores. Tot i ser una xifra és molt baixa respecte setmanes enrere implica trencar la ratxa positiva de dos dies consecutius sense víctimes per la Covid-19 al territori. La persona morta prové d’una residència per a la gent gran on ja se n’han produït 90 des de l’inici de la pandèmia. El nombre total de morts per coronavirus al territori és de 336. 

Mentrestant, els casos confirmats de coronavirus segueixen creixent però només entre els considerats sospitosos, que ja superen els 7.900. En canvi, segons el darrer balanç de Salut, no s’ha produït cap cas nou confirmat via test ràpid o PCR.

La pressió als hospitals es manté, amb 135 persones ingressades, 10 més que el dia anterior. Hi ha hagut dues altes mèdiques més i ja s’ha arribat a la xifra de 800 des de l’inici de la pandèmia.

A Terres de l’Ebre no se n’ha produït cap en les últimes hores i la xifra de morts es queda en 42.