No es faran actes festius al carrer per a celebrar Sant Joan i la Festa del Quadre

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Torredembarra ha pres ja la decisió de no celebrar actes festius al carrer per Sant Joan i la Festa del Quadre. Malgrat que les restriccions sanitàries puguin anar-se rebaixant, el risc de contagi que suposaria aplegar la quantitat de persones que participen en concerts, revetlles i sobretot en l’acte central de la Festa de Quadre, la processó, han propiciat que es prengui ja ara aquesta decisió.
El 30 d’abril es va reunir la Comissió de Protocol del Seguici Festiu i no va veure viable una alternativa perquè el Seguici surti sense que es desdibuixi la seva essència. És per això que l’actuació del seguici festiu no tindrà lloc. De totes maneres, la comissió manté viu el debat per trobar com solemnitzar amb manifestacions populars el moment de veneració del Quadre, el punt àlgid de la Festa (15 de juliol), i es mantenen contactes amb la parròquia de Sant Pere Apòstol en aquest sentit. Des de l’Ajuntament, manifestem la voluntat compartida amb les entitats i la ciutadania de seguir treballant per retrobar-nos als carrers i places quan les circumstàncies ens ho permetin, amb Santa Rosalia (4 de setembre) posat en l’horitzó.