L’Hospital del Vendrell reprèn el servei de parts

Torna a la normalitat aquest dilluns després que durant el moment àlgid de la pandèmia se centralitzés a l’Hospital de Santa Tecla

Per . Actualitzat el

L’Hospital del Vendrell reprèn el servei de parts a la comarca del Baix Penedès. Des d’aquest dilluns 4 de maig la sala de parts de l’hospital comarcal torna a l’activitat normal.
Des d’aquest dilluns 4 de maig el servei de maternitat de l’Hospital del Vendrell recupera la seva activitat normal, tot disposant d’habitacions postpart a la planta de maternitat per a les mares de la zona. D’aquesta manera es deixa de derivar els parts del Baix Penedès a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona, centre que va centralitzar tots els parts atesos per la Xarxa de Santa Tecla durant el moment àlgid de l’episodi de coronavirus.