L’EMT reparteix mascaretes amb l’entrada en vigor del seu ús obligatori en el transport públic

El consistori encara no ha rebut les mesures de protecció de l’estat

Per . Actualitzat el

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) distribuirà mascaretes entre els usuaris del transport públic d’aquest dilluns 4 de maig, dia d’entrada en vigor de l’Ordre TMA/384/2020, de 3 de maig, mitjançant la qual el Govern espanyol estableix l’ús obligatori de les mascaretes en el transport públic.

 

Els Voluntaris de Protecció Civil en faran la distribució als usuaris a partir de les 7.30 h a la parada d’autobús de la Plaça Imperial ubicada entre els carrers Pere Martell i Prat de la Riba. Aquesta parada és l’inici de ruta de les Línies L71 i L73 i final de ruta per a la línia L72. La L71 i L72 cobreixen els barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau i passen cada 25 minuts. La L73 cobreix la zona de Llevant amb una freqüència de 45 minuts.

 

A l’espera de rebre les mascaretes facilitades pel Govern de l’Estat, “demà començarem a distribuir l’estoc de mascaretes que tenim actualment a nivell municipal”, ha explicat Jordi Fortuny, president de l’Empresa Municipal de Transports.  “Tan bon punt arribin les del Govern espanyol, se n’organitzarà la seva distribució per tal de garantir que totes aquelles persones que utilitzen el transport públic municipal poden fer-ho segons la normativa vigent”, ha afegit.