La Policia Local incorpora un dron per fer tasques de vigilància

S’intensificaran els controls amb motiu del pont de l’1 de maig

Per . Actualitzat el

La Policia Local de Torredembarra intensifica els controls pel pont de l’1 de maig i incorpora un dron per vigilar que es compleixin les normes de confinament

La Policia Local de Torredembarra es prepara per a intensificar els  controls del compliment de les mesures de confinament vigents davant l’arribada del pont de l’1 de maig, igual que ja es va dur a terme per Setmana Santa i amb la incorporació de nous elements con un dron policial que permetrà obtenir imatges del comportament de la ciutadania. Aquestes imatges seran molt importants per controlar que el desconfinament anunciat per fases es compleixi correctament.

A part de la novetat del dron, la Policia Local durà a terme controls conjunts i simultanis amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil en vies principals i carreteres per evitar l’arribada de ciutadans de segona residència que no estan autoritzats a desplaçar-se per l’estat d’alarma. També es realitzaran controls als establiments comercials tant per assegurar que la ciutadania compleixi el confinament com que estiguin implementades les mesures de seguretat corresponents.

D’altra banda, es prestarà especial atenció el dia 2 de maig per comprovar que les indicacions sobre les sortides per a fer esport de manera individual es compleixen. També s’estan estudiant les diferents fases previstes per al desconfinament per a adaptar-se amb noves instruccions que garanteixin la seguretat i minimitzin la possibilitat de transmissió del virus.