Dues morts al Camp de Tarragona en les últimes hores

Per primera vegada les Terres de l’Ebre són la regió amb més víctimes de la província

Per . Actualitzat el

La Regió Sanitària Camp de Tarragona va registrar dues noves morts per la Covid-19 durant la jornada d’ahir. La xifra total de defuncions s’enfila a les 328. D’aquestes, 89 s’han produït a residències. Una de les morts d’aquest dimecres s’ha donat justament en una residència de gent gran.

La jornada també ens deixa 342 casos nous de covid-19, tot i que la immensa majoria no han estat confirmats via PCR o test ràpid. Es tracta de pacients diagnosticats amb simptomatologia compatible amb el virus, amb quadres de caràcter lleu en general.

La situació als hospitals no varia gaire respecte a la de dies anteriors. Al territori hi ha 133 pacients ingressats, una trentena d’ells a les UCI. Pel que fa a altes, en les últimes hores se n’han donat 15, elevant la xifra total fins el moment a 766.

A diferència de la resta de jornades, a les Terres de l’Ebre s’han registrat més morts que al Camp de Tarragona, tres en les últimes 24 hores, elevant la xifra total a 42.