FCC assumirà el servei de recollida del cartró comercial

Modificarà els seus horaris que s’han fixat en els dimarts i els divendres de 17 a 18 hores

Per . Actualitzat el

L’empresa adjudicatària del contracte de recollida de la brossa a Altafulla, Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), assumirà a partir de la setmana vinent el servei de recollida del cartró comercial que fins ara duia a terme la mateixa Brigada Municipal.

És una de les millores que s’han incorporat al nou servei de la brossa a Altafulla, que s’emmarca dins del contracte del Consell Comarcal del Tarragonès i que va ser adjudicat a FCC Medioambiente.

Arran d’això, s’han modificat els horaris de recollida selectiva de cartró dels establiments que s’han fixat en els dimarts i els divendres, de 17 a 18 hores de la tarda. Des de la regidoria de Comerç, que encapçala l’edil Natalia Sanz, s’ha insistit que el “cartró s’ha de deixar doblegat davant de la porta de cada establiment”.

Cal destacar també que a partir de la setmana de l’11 de maig i fins al 31 d’octubre s’ampliarà la recollida un tercer dia a la setmana, que ja es notificarà degudament.