Campdepadrós dona un 25% del seu sou a la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla

Aquesta acció s’emmarca en la decisió dels diputats i diputades del Parlament de Catalunya

Per . Actualitzat el

Eusebi Campdepadrós, secretari primer del Parlament de Catalunya, ha formalitzat la donació del 25% del seu sou a la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. Durant la trobada amb els professionals, el Dr. Xavier Oliach, director de l’Hospital de Santa Tecla li ha fet el lliurament del Certificat de Donació.
Aquesta acció s’emmarca en la decisió dels diputats i diputades del Parlament de Catalunya de donar el 25% del seu sou a la lluita contra el coronavirus.
Els professionals de la Xarxa de Santa Tecla «agraïm aquesta donació així com totes les donacions que hem rebut de manera anònima. En aquests moments complicats que ens ha tocat afrontar com a societat, la solidaritat i la col·laboració de tothom són més valuoses que mai».