L’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació denuncia irregularitats en la seva comptabilitat

L’EMMCT té indicis que aquestes irregularitats es remunten a més enllà de 2018

Per . Actualitzat el

L’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació ha detectat irregularitats en la seva comptabilitat, per la qual cosa es denunciarà a la Fiscalia perquè investigui els fets. Així ho recull el portal web tarragonaradio.cat que explica que s’ha iniciat una investigació interna i també s’ha posat en mans del Comitè d’Ètica de l’Empresa de Mitjans de Comunicació. També s’ha posat en coneixement de tots els membres del Consell d’Administració de l’empresa. L’EMMCT té indicis que aquestes irregularitats es remunten més enllà de 2018.

Paral·lelament, ahir a la nit algú va entrar a l’emissora municipal, va accedir al servidor de l’empresa i es va endur diferents factures. Per tot plegat, l’EMMCT ha decidit investigar els fets i posar-los en coneixement de la policia.

Tot aquest procediment l’està liderant l’Agrupació d’Interès Econòmic (AIE).