Junts per Tarragona vol que les mascaretes siguin obligatòries en els busos municipals

El grup municipal sol·licita proveir el transport públic de dispensadors de mascaretes i de gel desinfectant

Per . Actualitzat el

El grup municipal de Junts per Tarragona ha sol·licitat aquest dimarts a l’equip de govern que l’ús de la mascareta en el transport públic sigui obligatori per tots els usuaris. En aquest sentit, des del grup municipal s’ha demanat que els autobusos municipals disposin de dispensadors de mascaretes i de gel desinfectant.

Cal posar en marxa noves mesures per garantir la seguretat de tots els usuaris i professionals del sector en aquest nou escenari de desconfinament progressiu a Tarragona’, ha manifestat el portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, que assenyalada que en aquesta tornada progressiva a la normalitat l’ocupació dels autobusos municipals tornarà a incrementar i serà més complicat mantenir la distància de seguretat.

És imprescindible garantir la provisió de material de protecció als usuaris’, ha destacat Nadal, que ha destacat que ‘el transport públic ha de seguir sent clau per aconseguir una mobilitat segura i sostenible’.