El pobletà Antonio Cruz presenta la cançó solidària contra la COVID-19

Tots els drets seran destinats a la investigació de la malaltia

Per . Actualitzat el

Cruzados, el trio format pel pobletà Antonio Cruz, el seu germà Javi Cruz i Ruben Lorenzo, són els intèrprets del tema musical Hoy. El veí de la Pobla és, a més, el compositor d’una cançó nascuda del confinament i creada com a homenatge a totes les persones que, a conseqüència de la COVID-19, viuen separades de les seves parelles, familiars i amics. La cançó va ser estrenada en primícia el passat dissabte, quan es va fer públic el seu videoclip a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet. El vídeo musical ha comptat amb la col·laboració veïnal, entre els quals el mateix alcalde pobletà, que no han dubtat a prestar la seva imatge per fer possible el videoclip de la cançó.

Així mateix, el nou tema musical de Cruzados té un rerefons solidari, ja que el trio tarragoní ha cedit tots els drets de la cançó per contribuir a la investigació de la COVID-19. El videoclip Hoy està disponible aquí: https://youtube/FbO2iRPg_6Y

Aquest és el primer tema propi de Cruzados, formació fins ara dedicada a la interpretació de versions de cançons d’altres autors. Amb Hoy, Cruzados es presenta al públic com a grup amb composicions pròpies, signades pel cantautor Antonio Cruz, que afirma que “amb la difícil situació que estem vivint, em va semblar oportú i necessari crear una cançó d’homenatge a totes aquelles persones que viuen separades de les persones a qui estimen”. Cal recordar que, a més de ser l’autor del tema Hoy, Antonio Cruz és també el compositor que signa l’himne del Club de Futbol Pobla de Mafumet, a més de comptar amb una considerable trajectòria sobre els escenaris, acompanyat d’artistes de renom com Antonio Orozco, Mikel Erentxun, María Villalón o Álex Ubago, entre altres, i com a autor del treball discogràfic Ciencias naturales.

Cruzados està present a Instragram, Facebook i Youtube, a través de @cruzadosmusica.