El Govern dona cinc mesos més a Hard Rock per comprar els terrenys

L’empresa nord-americana ha sol·licitat disposar fins el 5 d’octubre de 2020 per la compra dels terrenys del CRT de Vila-seca i Salou

Per . Actualitzat el

El Consell Executiu ha aprovat avui perllongar cinc mesos el termini per a l’operació de compravenda dels terrenys inclosos dins del Pla director urbanístic (PDU) del Centre Recreatiu Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. Així, l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i Hard Rock International disposaran fins el 5 d’octubre, en comptes de fins el 5 de maig, per donar compliment al que establia l’Acord de Govern que es va adoptar el passat 3 de març en aquest sentit.

El contracte privat de compravenda preveu la compra dels terrenys a l’INCASÒL per part de Hard Rock International. L’empresa nord-americana, però, ha sol·licitat l’ajornament de la transacció per a una data no més tard del 5 d’octubre de 2020, atès l’impacte econòmic que la pandèmia internacional derivada de la COVID-19 està ocasionant a aquesta companyia i a les seves filials a tot el món.

Tot i el perllongament del termini, es mantenen la resta de termes i les condicions de la operació de compravenda que establia l’Acord de Govern del 3 de març de 2020.