El Camp de Tarragona registra vuit noves morts

S’ha produït un repunt en el nombre de casos

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut informa de vuit noves morts al Camp de Tarragona en les últimes hores per la COVID-19. Actualment, a les comarques del Camp hi ha un total de 321 morts, 87 dels quals s’han produït a les residències de gent gran.

Després del cap de setmana han tornat a repuntar els casos en més de 300, tenint en compte, també que s’estan fent més proves test per confirmar la malaltia. Fins al moment, la Regió Sanitària del Camp de Tarragona ja registra uns 7.200 positius, la immensa majoria gent amb símptomes però que no han estat confirmats.

Els hospitals segueixen en una situació d’estabilitat, amb una pressió que fa dies que no puja. Cal destacar les altes de les darreres 24 hores, 108 concretament, xifra rècord en un mateix dia. Ja se n’han donat unes 700 a les nostres comarques des de l’arribada de la pandèmia.

També se n’ha registrat una defunció a les Terres de l’Ebre després de diversos dies sense víctimes per coronavirus.