Dos establiments donen 720 euros a Serveis Socials

Els diners es destinaran al Punt de Distribució d’Aliments

Per . Actualitzat el

La Residència Barà Bahia, el Forn Pastisseria Queralt i el restaurant Les Guatlles,han
fet una donació de 720 euros a Serveis Socials. Aquests diners són resultat de la iniciativa solidària que els establiments posen en marxa cada any, des de 2012, amb la venda de dècims de loteria de Nadal solidaris, dels quals dos euros de la venda de cadascun d’ells van destinats a Serveis Socials.

La totalitat serà destinada al Punt de Distribució d’Aliments per comprar aliments frescos, en uns moments en què el servei ha multiplicat les demandes de les famílies vulnerables degut a la crisi sanitària per la COVID-19.

Actualment dóna servei a 80 famílies, 33 de les quals esdevenen nous expedients que han entrat per urgència recentment, amb l’informe previ de l’assistenta social. Les famílies vulnerables reben lots d’aliments bàsics, els quals ara, degut a la situació de confinament, són portats directament als seus domicilis per tal que no s’hagin de desplaçar i evitar així la  ropagació del virus.

Donacions d’aliments
Són moltes les empreses i els particulars que en aquests moments tan complicats per a moltes famílies han realitzat alguna donació econòmica o bé han adquirit aliments per donar-los a Serveis Socials.

Moltes persones s’han interessat, trucant a l’Ajuntament o bé a Serveis Socials, de com poden fer una donació. Qualsevol particular que vulgui col·laborar amb el Punt de Distribució d’Aliments pot adreçar-se a un dels supermercats del municipi, comprar els aliments que vulgui i trucar a Serveis Socials (977 80 93 38) per avisar de la seva donació. Des de l’Ajuntament passaran a recollir els aliments i es distribuiran amb els lots setmanals destinats a les famílies més vulnerables.