Recollida de béns bàsics per a persones sense llar ni suport familiar a la Part Alta

Es farà cada dijous a partir de les cinc de la tarda al Casal Sageta de Foc

Per . Actualitzat el

El pròxim dijous 30 d’abril a les 17 hores engega una nova iniciativa solidària a favor de diverses persones que actualment es troben sense llar i sense suport familiar a la ciutat de Tarragona. La recollida d’aliments, així com estris de cuina i neteja, es farà al Casal Popular Sageta de Foc, al carrer de la Nau número 11 (Part Alta).

La mesura té el suport del mateix Casal, que fa un mes i mig va engegar una altra iniciativa solidària, les Xarxes de Solidaritat, les voluntàries de la qual continuen ajudant les persones que no poden sortir de casa seva per a cobrir les seves necessitats més bàsiques, així com acompanyar-les en el seu confinament.

La crida del Casal, que es realitzarà cada dijous, destaca que “la COVID-19 no ens afecta a totes per igual” i que s’han detectat fins a 15 casos de persones que necessiten fruites, verdures, oli, sal, plats, coberts, paelles, cassoles, garrafes d’aigua, aigua per netejar, cubells, renta plats, jocs de taula i fogonets per cuinar.