Neix la revista ‘4 ratlles’ de l’Institut Pons d’Icart

Està redactada per alumnes de 3r d’ESO amb la col·laboració del professorat

Per . Actualitzat el

El passat dia 23 d’abril, amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, va sortir a la llum la revista 4 ratlles, fruit del treball d’un grup d’alumnes de 3r d’ESO del centre educatiu Pons d’Icart de Tarragona que, juntament amb el professorat, han agafat el repte de fer-ho possible i, gràcies al seu esforç i a les noves tecnologies.

Aquesta publicació, que sortirà periòdicament, pretén fer un tastet de tot allò que es cou a l’institut, compartint diferents vivències i aprenentatges amb un esperit lliure, realista i un pensament crític que ajudarà els alumnes a formar-se com a persones íntegresque formen part d’una societat, sovint massa complexa.

Enllaç i vídeo de la revista: