Els pagesos realitzen la desinfecció dels carrers

Hi participen una quinzena de pagesos voluntaris de la Cooperativa Agrícola del municipi

Per . Actualitzat el

Ahir divendres al vespre una quinzena de pagesos voluntaris de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca amb els seus tractors i dipòsits van realitzar la desinfecció dels carrers del municipi.

Amb l’objectiu de reforçar les mesures de prevenció i la lluita contra la propagació del coronavirus, els pagesos van fer tasques pels carrers dels nuclis de Vila-seca i de la Pineda, menter que al barri de la Plana les tasques de desinfecció i neteja les va realitzar un vehicle del concessionari municipal URBASER.

D’aquesta manera, tots els divendres de 20.30 a 22.30 h, un equip de voluntaris de la Cooperativa Agrícola amb els seus tractors, en total 15, complementarà les mesures de neteja dels carrers i espais de concurrència pública del municipi, mitjançant la polvorització atomitzada d’hipoclorit sòdic (lleixiu).

L’acció, prèvia a la sortida al carrer dels infants i adolescents prevista per demà, està coordinada des de l’Àrea de Serveis Públics de l’Ajuntament de Vila-seca, juntament amb la Cooperativa Agrícola.