Segon dia consecutiu sense víctimes a les residències

El Camp de Tarragona ha registrat sis morts en les darreres hores

Per . Actualitzat el

Segons dades fetes públiques pel Departament de Salut, sis persones han mort en les últimes hores per la covid-19 al Camp de Tarragona. Un dels fets més destacats d’aquest dijous ha estat l’elevat nombre d’altes hospitalàries que s’han donat, més de mig centenar. Actualment hi ha 155 persones ingressades.

També és destacable que cap de les morts de les darreres hores ha estat en residències de gent gran, de manera que el total de víctimes en aquests centre es queda en 82 per segon dia consecutiu.

Tot i que la xifra de positius -tant de confirmats com de casos sospitosos- segueix creixent i ja supera els 6.200, cada cop hi ha menys càrrega als hospitals i es confirma una clara millora respecte setmanes anteriors. Recordem que, des de fa uns dies, Salut aporta informació en coordinació amb les funeràries.

En el que portem de pandèmia, 291 persones han mort al Camp de Tarragona víctimes del coronavirus. A Terres de l’Ebre no se n’ha sumat cap en les últimes hores i la xifra total és de 37.