L’alcalde Ricomà presidirà dilluns la Taula Estratègica de Turisme

Hi participaran les associacions d’empresaris del sector hoteler i càmpings, sindicats, la Cambra de Comerç, el Port de Tarragona, així com la URV i Port Aventura, entre d’altres

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, presidirà dilluns a les 11h. la Taula Estratègica de Turisme. Aquesta reunió –que se celebrarà telemàticament- servirà per fixar noves mesures de suport i de reactivació de l’activitat econòmica, adients al sector turístic.

Durant la reunió -convocada pel Patronat Municipal de Turisme i a la que també assistirà la seva presidenta, Laura Castel- es farà una valoració de les mesures ja preses per l’Ajuntament i anàlisi de la situació actual i s’obrirà el torn de paraula perquè tots els participants a la reunió intervinguin i expressin el seu punt de vista i demandes del sector turístic.

A la reunió estan convocats l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, l’Associació Càmpings Costa Daurada i Terres de l’Ebre, l’Associació d’Hotels de Tarragona, l’Associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona, la Cambra de Comerç de Tarragona, l’Autoritat Portuària, Port Aventura, la Universitat Rovira i Virgili, AENA i els sindicats, entre altres entitats.

Aquesta Taula Estratègica de Turisme s’emmarca dins de les reunions que l’alcalde Ricomà va avançar fa unes setmanes que faria amb els sectors econòmics de la ciutat per avaluar la crisis que provoca la pandèmia, així com les estratègies a fixar un cop es produeixi el desconfinament.