L’Ajuntament impulsa la plataforma ‘Salou des de casa’

És un aparador d’iniciatives ciutadanes per compartir i fer més fàcil i amè el confinament

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Participació Ciutadana, ha impulsat la plataforma “Salou des de casa” (https://participa.salou.cat/assemblies/saloudesdecasa), un aparador amb les iniciatives que la ciutadania de Salou posa en marxa per fer més fàcils els dies de confinament, arran de la crisi provocada pel coronavirus.

D’aquesta manera, els salouencs i les salouenques podran fer difusió i donar a conèixer les seves idees creatives i activitats, en el sentit que qualsevol iniciativa, sense afany de lucre, que compleixi les normes de confinament (una habilitat, un coneixement, un recurs, una activitat lúdica, esportiva, gastronòmica, cultural, etc.) podrà ser compartida des de casa, a través de l’ordinador, mòbil o tauleta.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “valorem les aportacions dels nostres convilatans i convilatanes i, per això, des de l’Ajuntament, els volem animar a participar, donant-los un espai comú, des d’on puguin compartir les seves propostes imaginatives, inspirar altres persones, gaudir i fer nous aprenentatges”.

Per la seva banda, el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, ha explicat que “creiem que, ara mateix, el “Salou des de casa” és una bona manera de donar veu a la creativitat de les persones que tenen habilitats imaginatives, a la vegada que es podrà generar un espai d’intercanvi molt positiu”.

Per crear una nova iniciativa és necessari registrar-se, prèviament, a Salou Participa i anar a l’opció “crea la teva proposta“. D’altra banda, en cas de voler consultar accions compartides per altres persones cal adreçar-se a l’apartat “Propostes”.

Hi pot participar qualsevol persona que vulgui aportar alguna idea per tal fer més fàcils i amens aquests dies de confinament.

Cal tenir en compte, tanmateix, que “Salou des de casa” no esdevé un canal de comunicació de les activitats que està duent a terme l’Ajuntament. Aquestes cal consultar-les a www.salou.cat.

Tampoc no és un espai per fer publicitat, ni per vendre, ni comprar.

En cas de dubte, poden adreçar-se les consultes a participacio@salou.cat