La biblioteca dona suport al sector editorial i llibreter adquirint nous llibres

Aquest mes adquirirà llibres per un valor de 5.000€ i fa una crida a la ciutadania perquè comenti a les xarxes socials quins llibres voldrien poder agafar en préstec

Per . Actualitzat el

La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès farà efectives diverses compres de llibres, per un valor de 5.000€, durant el mes d’abril. D’aquesta manera vol ajudar el sector editorial i llibreter en uns moments de gran dificultat, tenint en compte que els establiments han hagut de tancar les seves portes de forma temporal i que, enguany, passarem la Diada de Sant Jordi confinats.

Els 5.000€ que s’invertiran des de la Regidoria de Cultura corresponen als 4.000€ de la subvenció per espècie de tot el 2020 per a l’adquisició de novetats editorials i a 1.000€ provinents de subvencions i partides municipals que es destinaran a la compra en llibreries de proximitat.

La compra se centrarà en l’adquisició de novetats dels gèneres de novel·la, llibres infantils, llibres juvenils i llibres de coneixements i també servirà per ampliar el fons de ciències pures i crear un petit fons de llengua estrangera. Tots els llibres adquirits s’aniran incorporant de forma progressiva i restaran a disposició dels usuaris per tal que es puguin endur les obres, en préstec, quan es pugui tornar a obrir la Biblioteca.

CRIDA A LA CIUTADANIA

Des de la Biblioteca pública s’ha proposat als veïns que, fins al 30 d’abril, suggereixin -a través de les xarxes socials*- aquells títols que voldrien trobar a la Biblioteca. Totes les propostes seran recollides i escoltades i, en la mesura del possible, es procurarà que siguin incloses en els processos de selecció de noves adquisicions que ja ha iniciat el personal tècnic de la Biblioteca.