El Vendrell proposa recrear les escultures del carrer a casa

Per . Actualitzat el

El Vendrell compta amb un circuit d’escultures al carrer que conforma un autèntic conjunt a l’aire lliure. Les circumstàncies actuals de confinament no ens permeten poder realitzar aquest circuit ni gaudir-les presencialment i és per això que des de la Regidoria de Cultura s’ha volgut desenvolupar el “challenge” #esculturARTacasa, una iniciativa que, a partir d’aquest proper dilluns, vol despertar la creativitat i la imaginació de la ciutadania per recrear una de les 11 escultures que decoren els carrers de la vila.

L’Àngel de Tobies, la parella del pa beneit o l’Apol·lo musical són algunes de les propostes a recrear en aquest repte. Es podran presentar tantes propostes com es vulgui, a través de les xarxes socials – Facebook, Twitter i Instagram –, que hauran d’estar obertes mentre duri el “challenge”, amb l’etiqueta #esculturARTacasa i fent servir els estris i material necessari que estingui a casa, fent servir la imaginació i la diversió.