Serveis Socials lliurarà 113 noves targetes moneder

Amb aquest nou lliurament hi haurà 863 targetes activades per al seu ús

Per . Actualitzat el

L’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona lliurarà 113 noves targetes moneder destinades a cobrir les necessitats bàsiques de persones sense recursos, a partir de demà 24 d’abril. Amb aquest nou lliurament, hi haurà 863 targetes moneder activades per al seu ús.

Ahir dimecres, l’entitat bancària de les targetes moneder va tenir una incidència i no es van poder utilitzar, però a dia d’avui ja l’han resolt i funcionen sense problemes.

La targeta moneder és un ajut econòmic que s’utilitza per comprar aliments i productes de farmàcia i les atorguen els serveis socials municipals a les persones que ho necessiten.

La consellera i presidenta de l’IMSST, Carla Aguilar-Cunill, ha manifestat que “les targetes moneder són una eina ben valorada i és la nostra aposta en l’actual situació de crisi derivada de la pandèmia; alguns municipis ens han demanat informació de com les gestionem i quin és el procediment, ja que és una manera de fer front a un dels problemes bàsics que tenen les persones sense recursos”.