La convocatòria de subvencions esportives s’obrirà el mes vinent

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat els tràmits per obrir durant el maig la convocatòria de les subvencions de concurrència competitiva per a activitats i promoció esportiva local. Es podran beneficiar esportistes individuals, esportistes amb diversitat funcional, entitats esportives sense ànim de lucre  i centres d’ensenyament i les AMPAs.

 

Donada la situació actual, la Conselleria d’Esports treballa per avançar la convocatòria d’aquesta línia de subvencions i poder obrir-la al maig, quan en els darrers exercicis es feia a finals d’any. El primer pas es iniciar els tràmits  per publicar la convocatòria, que s’incrementa en 44.000 euros respecte a la convocatòria anterior, arribant un total 170.000 euros. En la convocatòria prevista ara, els clubs hauran de justificar l’activitat realitzada durant l’any 2019.

 

“Avançarem la convocatòria i augmentem la dotació per ajudar els clubs més aviat que els altres anys ja que és un moment complicat. D’altra banda, la convocatòria del 2021 també tindrà en compte la situació provocada per la Covid-19 aquest any i el necessari reimpuls i enfortiment del món esportiu de la nostra ciutat”, ha explicat la consellera i presidenta del Patronat Municipal d’Esports, María José López.

 

La finalitat d’aquestes subvencions és el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva al nostre municipi i afavorir la seva creació i difondre-la. L’objectiu de la Conselleria d’Esports és publicar la convocatòria durant aquest mes de maig. Cal recordar que l’Oficina d’Atenció als Clubs de la Conselleria està activa per via telemàtica. A més, malgrat la situació, la Conselleria també continua en contacte de manera de telemàtica amb els clubs.