Important descens de la mortalitat amb una víctima en les últimes 24 hores

També s’incrementen les altes hospitalàries i baixa el nombre de persones ingressades

Per . Actualitzat el

La Regió Sanitària Camp de Tarragona registra una de les millors xifres des de l’inici de la pandèmia, ja que només s’ha lamentat una defunció durant aquest passat dimecres. Amb aquesta nova víctima el nombre de morts a causa de la Covid-19 a les nostres comarques se situa en els 285. Una altra bona notícia és que cap persona ha perdut la vida en residències de gent gran segons l’últim balanç actualitzat.

Baixa el nombre de persones ingressades als hospitals del Camp de Tarragona situant-se en les 175 persones, 7 menys que dimarts. D’aquestes 175 persones ingressades, n’hi ha 43 ingressades de l’UCI, una més que el dia anterior. A més a més s’han donat 459 altes, 14 més que dimarts.

També segueix pujant el nombre de positius per coronavirus, i ja supera els 6.000 al territori, uns 800 dels quals provenen de centres de gent gran. Se n’han produït 189 més si es compara amb el dia anterior.

A Terres de l’Ebre no s’ha produït cap mort en les últimes hores i la xifra es queda en 37.