Turisme de Salou celebra Sant Jordi amb un concurs

El premi és el llibre ‘I love Salou’ i una rosa per regalar a qui es vulgui

Per . Actualitzat el

El Patronat Municipal de Turisme de Salou celebra, enguany, la Diada de Sant Jordi, amb un concurs per aconseguir un exemplar del llibre “I Love Salou” i una rosa.

La participació encara és oberta, i s’hi pot prendre part escrivint un comentari en la següent publicació del Facebook de VisitSalou: https://www.facebook.com/visitsalouofficial/posts/2157419267737868

Cal indicar, al text, el nom de la persona a qui es voldrien fer els regals que se sortegen.

L’alcalde de Salou i president del Patronat, Pere Granados, ha assenyalat que “enguany, celebrem la Diada de Sant Jordi d’una forma molt especial”, i, per això, “des de l’entitat hem creat aquest concurs, ja que volem que la ciutadania ens mostri la seva versió més propera i formi part, activament, de la celebració”.

A través de les xarxes socials, el Patronat Municipal de Turisme farà públic el guanyador/a al llarg del dia de demà dijous, 23 d’abril, per la Diada de Sant Jordi. La persona seleccionada haurà de confirmar el premi, posant-se en contacte amb l’entitat salouenca, en un període màxim de 5 dies.

Cal dir que l’enviament es farà, només, dins del territori nacional.

El batlle Granados ha explicat, també, que “aquesta iniciativa se suma a la resta d’accions que s’estan duent a terme des del Patronat Municipal de Turisme, per tal d’apropar Salou a la ciutadania i que aquesta conegui tots els racons del municipi, sense sortir de casa”.

El Patronat Municipal de Turisme disposa dels següents perfils i portals web:

-Facebook: @visitsalouofficial

-Twitter: @visitsalou

-Instagram: @visitsalou

-Blog: http://blog.visitsalou.eu/

-Pàgina web: https://www.visitsalou.eu/