Noves víctimes per la COVID-19, sobretot a les residències

Vint defuncions a la província, 17 de les quals al Camp de Tarragona

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut ha anunciat 17 noves defuncions a la Regió Sanitària Camp de Tarragona per la Covid-19 durant les darreres 24 hores. Així el còmput total de vícitmes al Camp de Tarragona s’eleva a 284 persones.De les morts d’aquest dimarts, 9 s’han produït en residències de gent gran.

Disminueix el nombre de nous positius a la meitat respecte a la jornada anterior. N’hi ha hagut 250 més entre els que s’han confirmat per test o bé són sospitosos amb simptomatologia. Fins a dia d’avui, al Camp de Tarragona, la xifra s’enfila als 5.894 casos de COVID-19.

Una altra dada positiva és la disminució de la pressió hospitalària. Hi ha hagut 22 altes en un dia i el nombre d’ingressats és de 182, amb 42 persones en Unitats de Cures Intensives.

A Terres de l’Ebre s’han registrat 3 noves morts en les darreres 24 hores i ja en suma 37 des de l’inici de la pandèmia.