L’àrea de Joventut ofereix formació en línia a través de les aules temàtiques

Hip hop, teatre, cinema o fotografia són algunes de les propostes

Per . Actualitzat el

Les activitats del Servei Municipal de Joventut continuen aquests dies amb l’inici de les aules temàtiques. Aquests espais que són habituals en la programació de l’Espai Jove Kesse durant l’any, han adoptat el format en línia per continuar oferint espais de formació i acció a joves entre 12 i 35 anys: coach per aprendre a estudiar; hip hop i cultura urbana; cinema i fotografia; japonès, teatre i dansa són les diverses activitats que inicien durant aquesta setmana i que s’allargaran fins al mes de juny.

Durant aquest trimestre s’ofereix un espai de formació a través de la plataforma e-tarragonajove i el seu campus virtual, que s’ha adaptat a les necessitats de cada aula i on els participants podran prendre part de totes les activitats des de casa i de manera gratuïta. Els talleristes que acompanyen l’activitat són Jordi Rodriguez, Anna Fonoll, Eva Vallès, Joel Prieto, Angel Monedero, Eva Vives i la companyia la Im.perfecta, han adaptat aquests espais de formació de manera que els joves podran aprendre la part teòrica i pràctica i conceptes i recursos clau per aprofundir en la matèria en línia.

Per a més informació i orientació en les inscripcions, es recomana consultar la pàgina web  www.tarragonajove.org  o bé trucar al telèfon 977 296 251.