Els Pastorets del Vendrell, solidaris amb la Creu Roja

Per . Actualitzat el

Davant la pandèmia del Coronavirus, moltes famílies s’han vist afectades, no tant sols per la malaltia, sinó econòmicament, fins el punt de no poder-se posar un plat a taula. Per això i atenent la crida que ha fet la Creu Roja del Vendrell i, d’acord amb les necessitats que han indicat, avui ela Pastorets del Vendrell han lliurat més de 250 quilos de menjar entre: Pasta; llegums, arròs, cigrons, llenties, fesols i pollastre.

Expliquen que «en moments com aquest cal estar, més que mai, tots units i ser el màxim de solidaris. Per això, fem una crida a que altres entitats, associacions, empreses, particulars, etc. ajudin, òbviament cadascú dins les seves possibilitats, la cosa és molt greu i encara no s’ha acabat».