L’empresa vinícola Reserva de la Tierra dona 5.000 viseres protectores

Les ha repartit entre diferents hospitals i centres sanitaris de la demarcació

Per . Actualitzat el

Reserva de la Tierra, una de les empreses més importants del sector vinícola a Espanya, ha adquirit 5.000 viseres protectores i les ha donat a diversos hospitals i centres d’assistència primària de la demarcació de Tarragona. Les viseres s’han repartit principalment durant la fase més aguda de la crisi. Alguns dels centres on s’han distribuït són l’Hospital Pius de Valls, Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l’Hospital Comarcal de Mora d’Ebre, entre altres.

D’altra banda, Reserva de la Tierra també ha donat 8.000 màscares per a pacients d’oncologia de l’Hospital Universitari Dexeus, de Barcelona. La direcció de l’empresa explica que amb aquesta acció “volem transmetre el nostre especial reconeixement i gratitud a la comunitat sanitària i als altres col·lectius que estan treballant tan durament aquests dies”, assenyalen.

“Amb aquesta donació hem volgut aportar el nostre gra de sorra en aquests moments tan complicats i difícils per a tots. Avui més que mai hem de cuidar-nos entre tots, per a poder reunir-nos com més aviat millor.”