L’Ajuntament adquireix llibres per donar suport a les llibreries i editorials locals

En total s’han adquirit 550 llibres que s’han repartit entre els dos centres de lectura municipal

Per . Actualitzat el

Amb motiu de l’especial celebració de la Diada de Sant Jordi d’enguany, l’Ajuntament ha decidit donar suport a les llibreries i editorials locals adquirint llibres per als seus centres de lectura municipals, la Biblioteca de Torreforta i la Sala de Sant Pere i Sant Pau.

En total s’han adquirit 550 llibres que s’han repartit entre els dos centres, per un valor total de 8.000€. La compra s’ha fet a les diferents llibreries de caràcter local de la ciutat, com són La Capona i l’Adserà, així com directament a les editorials Arola, Cossetània i Silva.

Amb aquest gest l’alcalde de Tarragona i conseller de Cultura, Pau Ricomà, ha apuntat que “des de l’Ajuntament volem demostrar el nostre suport al món del llibre, un sector que pateix d’una manera especial aquest període de confinament” i al mateix temps “convidem als tarragonins i tarragonines que també facin la seva aportació al món del llibre i en definitiva, a la cultura, en aquest Sant Jordi confinat”.

“Perquè això sigui possible hem d’assumir que el més important és que els llibres arribin al seu destí, sigui quan sigui, fent els encàrrecs a través de les nostres llibreries de confiança i potenciant els nostres autors locals”, ha finalitzat l’alcalde.

En aquest mateix sentit, a la pàgina web on es recullen totes les propostes per celebrar la Diada en línia, https://cultura.tarragona.cat/sant-jordi s’hi ha enllaçat un videocatàleg de les novetats que presenten alguns dels escriptors del Camp de Tarragona, com són Joan Rioné, Adam Manyé, Xavier Parera, Joan Cavallé, Òscar Ramírez o Nati Soler.

Finalment recordar que, tant en aquesta adreça web de Sant Jordi com a l’app TGN Agenda, es poden consultar no només els actes organitzats en línia aquests dies sinó també la iniciativa municipal #ElmeuLlibreÉs, que convida la ciutadania a fer recomanacions de les seves lectures preferides.