La Sala Trono clou el cicle #LaTronoACasa

‘You say tomato’, ‘La Marató de Nova York’ i ‘Una altra nit’ són les tres darreres obres programades

Per . Actualitzat el

Fa un mes que la Sala Trono va haver de reinventar la seva oferta cultural i va crear la iniciativa #LaTronoACasa. Aquesta iniciativa va néixer de la convicció que la cultura és un bé de primera necessitat i la voluntat de no permetre que el confinament deixés els espectadors de la sala sense la seva oferta habitual. Des de llavors, la sala tarragonina ha posat tots els seus esforços en aquesta programació i ha ofert gratuïtament dotze produccions pròpies a través del seu canal de Youtube, que ja superen les 11.000 visualitzacions, i han portat el teatre a més de 4.000 llars. Aquest cap de setmana, en què la Sala Trono tenia previst finalitzar la temporada 2019-2020, seran tres obres més de #LaTronoACasa les que acomiadaran aquesta temporada tan singular. Les tres obres completes es continuaran emetent a través del seu canal de YouTube en l’horari habitual de la sala i estaran disponibles durant 48 hores. D’aquesta manera, la Sala Trono tancarà la programació oferint gratuïtament fins a 15 produccions pròpies.

A partir de divendres 24 a les 20.30 h estarà disponible l’última producció de la sala, Una altra nit, de Pau Ferran i Bàrbara Roig i interpretada per ells mateixos. Una peça d’amor a tot allò que ens fa que ens reconeguem els uns als altres. El paisatge, l’accent, i sobretot els records que compartim totes les persones de Camp de Tarragona.

A partir de dissabte 25 a les 20.30 h estarà disponible la funció completa de La Marató de Nova York d’Edoardo Erba, una comèdia que corre sola i un desafiament que vencen els dos protagonistes, interpretats per Joan Negrié i Albert Triola, que corren durant tota la funció.

A partir de diumenge 26 a les 18.30 h es tancarà la programació de #LaTronoACasa amb l’aclamada tragicomèdia musical You say tomato de Joan Yago, guanyadora del premi Serra d’Or de la crítica al millor text teatral, dirigida per Joan Maria Segura Bernadas i interpretada per Anna Moliner i Joan Negrié.

Podeu gaudir de continguts exclusius de la iniciativa #LaTronoACasa a través dels comptes d’Instagram, Twitter i Facebook de la sala. L’equip de la sala recorda que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.

Enllaç canal de la Sala Trono: http://ow.ly/VceQ50yQopv