Dow col·labora amb l’Hospital Joan XXIII en la lluita contra la COVID-19

Dotarà de recursos el centre hospitalari per a la compra d’EPI per al personal sanitari

Per . Actualitzat el

Dow Chemical Ibèrica i l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona han arribat a un acord de col·laboració que permet al centre sanitari disposar de més recursos en la seva activitat diària enfront de la COVID-19.

Aquesta col·laboració forma part del programa global que Dow està duent a terme en ajudes als diferents països del món en la seva lluita contra la malaltia, col·laborant amb hospitals i organitzacions no lucratives locals que contribueixin a frenar l’avanç d’aquesta pandèmia.

Amb l’objectiu prioritari de generar una ajuda immediata i amb impacte real i efectiu en aquesta lluita, Dow i l’Hospital Joan XXIII han arribat a un acord per dotar de nous recursos a aquest centre sanitari de referència a la província. Per això, l’aportació anirà destinada a la compra i posada en valor d’equips de tecnologia i de protecció individual (EPI) per ser usats per part del personal sanitari.