Sant Jordi virtual a la Biblioteca Municipal de Botarell

Per . Actualitzat el

La Biblioteca Municipal de Botarell se suma a la proposta del Departament de Cultura i organitzarà un Sant Jordi virtual.
Sota el lema ‘Sant Jordi des de casa’, ha programat per al proper dia 23 d’abril una Llegenda de Sant Jordi virtual, que difondrà a través de les xarxes socials de la biblioteca i de l’Ajuntament de Botarell.
L’adaptació i narració de la llegenda porta per títol Un gran drac a Botarell, és obra de la contacontes, mestra i escriptora Rat Cebrián, i el cantant i compositor Domi Garcia l’ha musicat.
El conte finalitzarà amb els dibuixos dels nens i nenes del Cicle Superior de l’Escola Mare de Déu de la Candela que, des del confinament, han participat aportant-hi els dibuixos de les seves roses.
La Llegenda de Sant Jordi, produïda per Rambla Management, es podrà veure a partir de les 12.30 del migdia a través dels canals de difusió de l’Ajuntament.
Amb aquesta iniciativa, des de la Biblioteca de Botarell, es pretén posar en valor diversos indrets i elements identitaris del poble a través d’una Llegenda de Sant Jordi ambientada al municipi.
L’Ajuntament, amb aquesta iniciativa, dona suport al sector cultural amb la programació d’un conte creat, exclusivament, per a aquesta diada tan assenyalada