L’Ajuntament habilita nous espais per aparcar

Es tracta, entre d’altres, de trams de l’avinguda Catalunya i la Rambla Vella que habitualment tenen altres usos

Per . Actualitzat el

La Conselleria de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona ha habilitat diferents espais per a ser utilitzats com a llocs d’estacionament de vehicles, ja que la situació provocada per la pandèmia del coronavirus fa que ara mateix no hagin d’estar reservats per altres usos. Són els següents:

  • El tram de l’avinguda de Catalunya tocant al Camp de Mart, que era reserva de bus turístic.
  • El tram de la Rambla Vella, entre Portalet i el carrer Sant Francesc.
  • L’espai reservat pel bus escolar davant de la porta del col·legi Sant Pau i la reserva “Petó i adéu”, al carrer Sant Pau lateral al col·legi l’Estonnac.

El conseller de Mobilitat, Xavi Puig, ha manifestat que “aquestes reserves ara no tenen massa sentit i, en canvi, els residents de la Part Alta i altres indrets sí en poden treure profit. Amb aquesta mesura intentem fer la vida una mica més fàcil als ciutadans.”