La Guàrdia Urbana denuncia un bar i una perruqueria oberts

També han estat sancionades 64 persones per incomplir el confinament

Per . Actualitzat el

 

La Guàrdia Urbana va denunciar dos establiments de Tarragona oberts, una perruqueria i un bar, malgrat que es tracta d’activitats que no són considerades essencials, segons l’estat d’alarma. Els fets van succeir el passat dijous i no hi havia casos d’aquest tipus d’incompliment des de l’inici del confinament, situació que es va corregir ràpidament en la primera setmana amb l’actuació de la Guàrdia Urbana. Arran d’alguna queixa i de la comprovació que fan els agents, dijous passat, es van detectar aquests dos establiments oberts, exercint la seva activitat, i els seus propietaris foren denunciats per la infracció al Reial Decret 463/2020, es van desallotjar i els locals es van tancar. La Guàrdia Urbana recorda que només poden obrir al públic els establiments comercials minoristes considerats activitats essencials segons la regulació de l’estat d’alarma.

64 persones denunciades durant el cap de setmana

La Guàrdia Urbana ha denunciat 64 persones durant aquest cap de setmana a Tarragona per incomplir les indicacions de confinament, que forma part de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma.

L’Ajuntament de Tarragona recorda que ningú està exclòs del compliment de les mesures de confinament i que és imprescindible respectar-les per limitar la propagació de la COVID-19. D’altra banda, la majoria de tarragonins i tarragonines compleixen aquesta mesura i només surten si és imprescindible, per fer les activitats bàsiques permeses.