El Camp de Tarragona supera els 250 morts

Fins al moment, s’hi han registrat 419 altes hospitalàries a pacients amb la COVID-19

Per . Actualitzat el

El recompte de víctimes per la COVID-19 a la Regió Sanitària Camp de Tarragona s’eleva fins als 255 després que el Departament de Salut decidís incorporar-hi també els casos sospitosos. La majoria de morts han tingut lloc als centres hospitalaris, 134. A les residències se n’han comptabilitzat 17.

Si tenim en compte les Terres de l’Ebre, amb 33 morts acumulats, la demarcació suma 288 víctimes per coronavirus des que va començar la pandèmia. Es dona el cas que han perdut la vida més persones amb símptomes i que eren sospitoses de tenir la malaltia que no pas positius confirmats.

La bona notícia és que, fins al moment,al Camp de Tarragona s’han registrat 419 altes hospitalàries a pacients amb la COVID-19.

Cal tenir ben present que el Departament de Salut ha canviat els paràmetres i la manera d’informar sobre l’evolució de la pandèmia, de manera que es donen dades més acurades. Segons la darrera actualització, al Camp de Tarragona hi ha 1.369 positius confirmats per prova diagnòstica i 3.774 casos sospitosos determinats per professionals facultatius.