El CAP de l’Arboç rep els tensiòmetres i saturadors d’oxigen adquirits pels ajuntaments de l’Àrea Bàsica

Es lliuraran als pacients donats d’alta per complir el període de quarantena posterior a casa seva

Per . Actualitzat el

Els ajuntaments dels municipis de l’Arboç, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys, que des de l’inici de l’entrada de l’estat d’alarma estan col·laborant de manera conjunta amb el CAP de l’Arboç i la Xarxa Sanitària Santa Tecla, configurant l’Àrea Bàsica Sanitària del Baix Penedès interior, han facilitat la compra dels tensiòmetres i saturadors d’oxigen i ajudaran els professionals sanitaris a fer un seguiment més adequat.

La voluntat dels quatre ajuntaments és col·laborar per mirar de controlar i contenir aquesta pandèmia. Des del primer moment s’han posat d’acord per treballar conjuntament amb l’Àrea Bàsica de Salut, a la qual des dels quatre ajuntaments han agraït l’esforç que estan duent a terme. Des de l’entitat recorden que la millor manera d’ajudar és quedar-se a casa i planificar les sortides.