Salut refà els càlculs i el nombre total de víctimes al territori podria enfilar-se fins a 241

S’hi sumen defuncions que s’han produït al domicili o a les residències

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut ha modificat el sistema de recompte, que contempla des d’aquest divendres les defuncions sospitoses de ser positives. Amb aquest nou recompte, el Camp de Tarragona registraria 241 morts per coronavirus que inclouen defuncions de positius i sospitosos i no només registrades en centres sanitaris, sinó també en residències, sociosanitaris i domicilis. Així, 184 han estat confirmats amb el diagnòstic mentre 84 eren sospitosos d’estar afectats.

El Camp de Tarragona suma 105 morts als centres sanitaris per coronavirus i 68 defuncions a les residències. El nombre de positius confirmats arriba a la xifra de 1.494 i 487 positius en residències. Les morts als sociosanitaris és de 5 persones mentre 6 ciutadans han perdut la vida als eu domicili. S’estableixen 57 morts ‘no classificats’

Al Camp de Tarragona, hi ha 1.494 positius confirmats amb prova PCR, 3.392 sospitosos d’estar contagiats. A les Residències d’avis, hi ha 224 positius confirmats i 263 sospitosos d’estar infectats.