La URV dona material sanitari al sistema català de salut

Utillatge com ara llits d’hospitalització, lliteres i tensiòmetres, i més de 2.400 màscares, 4.900 bates, gorros i peücs i 560 caixes de guants

Per . Actualitzat el

Els departaments i el Servei de Recursos Científics i Tècnics de la URV han respost a la crida per donar material sanitari que sigui d’utilitat als centres assistencials mentre duri la pandèmia per la COVID-19. Material d’un sol ús com ara màscares, guants i xeringues, però també líquids desinfectants i aparells ja han començat a distribuir-se en alguns centres, i la resta es repartirà properament.

En total la Universitat dona 2.463 màscares i 562 caixes de guants de diferents tipus; 4.937 peces entre bates, vestits de sala blanca, monos, gorros, peücs i polaines; 103 ulleres i pantalles protectores facials; 157 litres de líquids desinfectants, com ara etanol, alcohol i gel hidroalcohòlic i 900 xeringues.

A més a més, també s’ha fet arribar al Servei Català de la Salut 18 lliteres i 6 llits d’hospitalització, matalassos i roba de llit, a més de 7 carros de cures, 22 fonendoscopis i 18 tensiòmetres, entre altres aparells.