El Port adquireix dos canons d’ozó per a la desinfecció dels seus vehicles

Hi haurà dues màquines en les dependències portuàries i es formarà al personal per fer-ne ús

Per . Actualitzat el

El Port de Tarragona ha comprat dos canons d’ozó per a la neteja de cotxes oficials per tal que siguin utilitzats pels col·lectius amb vehicle. S’ha optat per aquest sistema capaç de desinfectar, eliminant virus, bacteris i àcars ,per a obtenir una completa esterilització dels cotxes.

És una eina amb capacitat d’eliminar el 99,9% dels microorganismes i, a més, el residu que deixa no és perjudicial per a persones, plantes o animals. Normalment actuen per a prevenir, però també s’utilitzen per a tractar d’exterminar el virus.

Es tracta de màquines especialitzades a crear àtoms d’oxigen enriquit destruint així els bacteris en qüestió de segons. És una de les eines amb les quals les empreses es s’asseguren poder lluitar contra el Covid-19.

El Port de Tarragona segueix amb el seu pla de contingències

El Port de Tarragona, seguint en el seu afany per evitar el creixement de la pandèmia del coronavirus, formarà als treballadors encarregats de fer-ne us per tal d’evitar riscos en la seva utilització.

Un dels dos equips estarà present a la Oficina de Suport i l’altre al estacionament de vehicles oficials del Port de Tarragona, i d’aquesta manera, qualsevol treballador pugui escollir en quin dels dos llocs porta a terme la desinfecció dels vehicles adscrits.