El consistori anima a guarnir els balcons per Sant Jordi

S’ha preparat una programació d’activitats virtuals que es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Constantí ha fet una crida a la població per tal que el dia de Sant Jordi segueixi tenint un caràcter festiu, malgrat la situació de confinament. Des del consistori s’anima tothom que, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, es guarneixin i s’engalanin els balcons, façanes i finestres com a símbol de festa. És per això que es proposa a grans i petits a participar d’una activitat creativa consistent en dibuixar o elaborar una rosa sobre qualsevol material: paper, tela, roba, fusta, o el material que tinguin a prop. A més, es demana que el dijous 23 d’abril es pengin als balcons i finestres per mantenir aquest caire festiu. També s’anima a la gent a comparteixi una foto a les xarxes socials de l’Ajuntament amb l’etiqueta #SantJordiAConstantí

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Constantí s’ha informat també que aquest any, malgrat la situació d’excepcionalitat que estem vivint a causa de la crisi sanitària, no es vol deixar de celebrar aquesta jornada festiva i tot i que no hi haurà les habituals parades i estands d’entitats i associacions s’ha preparat una programació d’activitats virtuals que es podran seguir des de casa a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament. El cartell d’activitats d’aquest any es donarà a conèixer en els pròxims dies.