STS Gestió assumeix la direcció i gestió de la Residència Nostrallar

El personal actual del centre quedarà sota la direcció de la nova gestora

Per . Actualitzat el

La Direcció General de l’Autonomia Personal i la Discapacitat ha signat la resolució per la qual es declara la intervenció en el centre residencial Nostrallar als Pallaresos per fer front a la contingència produïda a causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19.

Amb aquesta resolució, des del dia 15 d’abril l’entitat STS Gestió de Serveis Sociosanitaris SL assumeix provisionalment la direcció i gestió de la Residència Nostrallar. Les dotacions de personal que siguin necessàries al centre residencial les aportarà STS i el personal actual del centre en quedarà sota la direcció.

Recordem que a la residència hi ha hagut un mínim de 16 morts per coronavirus i més de 50 contagiats.