Més del 25% de morts del territori s’han produït en els darrers 3 dies

La Regió Sanitària Camp de Tarragona tanca aquest dijous amb 21 noves defuncions i un acumulat de 182

Per . Actualitzat el

Setmana negra a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona pel que fa al nombre de víctimes per coronavirus. Si el dimecres tancava amb 18 morts i dimarts amb 11, denotant la pitjor evolució des de l’inici de la crisi sanitària, aquest dijous ha estat encara pitjor amb 21 nous traspassos. Amb aquestes defuncions el recompte total de morts per la COVID-19 al Camp de Tarragona és ja de 182.

La part positiva és que es redueixen significativament els nous contagis. A la Regió Sanitària Camp de Tarragona s’han confirmat 33 casos nous de coronavirus,que eleven a 1.451 el nombre de confirmats acumulats. Ahir van ser 46 els nous positius. Del total d’acumulats, 214 es troben ingressats, 50 dels quals mantenen ingrés a l’UCI.

A la Regió Sanitària Terres de l’Ebre no hi ha hagut cap víctima mortal i té un total acumulat de 12 morts des de l’inici de la pandèmia. Hi ha hagut 5 casos nous confirmats de coronavirus, que eleven a 165 el nombre de casos acumulats. D’aquests, 25 estan hospitalitzats, 8 dels quals es troben a l’UCI.

La província acumula, doncs, 194 morts, un 25% dels quals en els darrers tres dies, i més de 1.600 casos confirmats. Aquest percentatge s’incrementa fins al 27% si el focalitzem al Camp de Tarragona.